images/banner1.jpg

  Prenočišča

 
 
 
 
obeski za pse, pet tags, Hundemarken, médailles

izdelava štampiljk online, štampiljke, žigi, pečati

lasersko graviranje ASPectLasersko graviranje

Obeski za pse in mucke z gravuros

Personalizacija

 
 
 
 
 


  PRENOČIŠČA

V bližnji okolici Zelenice je kar nekaj objektov, kjer se lahko okrepčate in tudi prenočite.
Planinski dom na Zelenici (1536m nmv) v izgradnji Planinski dom na Zelenici je oskrbovan vse vikende (od petka popoldne do nedelje zvečer) in vse praznike (dan pred praznikom popoldne do zadnjega dneva praznikov zvečer).


Oskrbnik je Simon Gregorc
gsm: 041 650 264

Stacionarni telefon v koči na Zelenici: 04 / 531 5254

Gospodar koče je g. Stanko Koblar
gsm 040 627 808, e-mail:stanko.koblar@gmail.com


Dom pri izviru Završnice (1425 m)

Dom stoji na zgornji Smokuški planini pod Pungartom na Zelenici, neposredno ob izviru potoka Završnica, med Begunjščico in Vrtačo. Kot planinska postojanka je znan tudi z imeni Dom Janeza Rezarja in Planinski dom Iskra.

(v vikendih med 15.6. in 15.9. v domu poteka dežurstvo, ker v domu še potekajo obnovitvena dela. Takrat je možno tudi prenočevanje).
Planinsko društvo Žirovnica


Dom pri izviru Završnice


Počitniški dom Oaza miru
Počitniški dom Oaza miru


Oaza miru v osrčju planinskega sveta na Ljubelju nad Tržičem vabi na duhovna srečanja in vikend programe različne skupine, povabljeni pa tudi posamezniki in družine, da preživite nekaj časa v lepi naravi, zdravilnem zraku in prijetnem okolju ljubeljskih planin.
Najprej je dom namenjen duhovnikom, redovnikom in redovnicam, da bi imeli možnost počitniških dni, v pastoralnem letu pa tudi izobraževalnih tečajev in srečanj na različnih področjih. Vsem ljudem pa bo na razpolago za duhovna srečanja, tečaje, pa tudi za osvežitev sredi lepe narave skozi poletje, pozimi pa v zimskih radostih.

Vabimo tudi posamezne skupine, da se oglasite in preživite nekaj časa v lepoti narave. Mogoče je organizirati seminarje in zborovanja, pozimi pa ugodno smučanje in sankanje.
                                   

 www.zelenica.si

Oglaševanje | O strani  registracija domen, iskalnik in portalregistracija domen, iskalnik in portal