images/banner1.jpg

  Smučanje
 Cenik
 Proge
 Foto galerija
 Pogosta vprašanja
 
 
 
 
obeski za pse, pet tags, Hundemarken, médailles

izdelava štampiljk online, štampiljke, žigi, pečati

lasersko graviranje ASPectLasersko graviranje

Obeski za pse in mucke z gravuros

Personalizacija

 
 
 
 
 


  SMUČANJE NA ZELENICI

SMUČIŠČE NE OBRATUJE

ZELENICA - smučarsko središče nad Ljubeljem Smučarski center ZELENICA, s svojo lego na osojni strani Begunjščice nad mejnim prehodom Ljubelj predstavlja osrednji del turistične ponudbe v Podljubeljski dolini. Smučarske proge so namenjene tako izkušenim smučarjem kot tudi tistim, ki se smučarskih veščin šele učijo. 

Številni ljubitelji turnega smučanja Zelenico že poznajo tudi kot izhodišče za spuste z Begunjščice, Suhega ruševja, Vrtače in Stola. ZELENICA - turna smuka

ZELENICA - šola smučanja Na Zelenici je poskrbljeno tudi za smučarsko šolo, kjer lahko s tržiškimi učitelji smučanja izpopolnite svoje znanje alpskega smučanja ali deskanja na snegu.


V času obratovanja sta odprti Koča Vrtača na srednji postaji sedežnice in planinska koča na vrhu Zelenice, kjer lahko potešite žejo in lakoto, ali pa samo spočijete utrujene mišice.


Prijazni žičničarji in gostinski delavci vas z veseljem pričakujejo ob odlično urejenih progah na Zelenici. In, povabilo na tradicionalno eno najlepših spomladanskih smuk velja tudi za vas. www.zelenica.si

Oglaševanje | O strani  registracija domen, iskalnik in portalregistracija domen, iskalnik in portal